Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2022 τελικά το Fall Guys: Ultimate Knockout σε Nintendo Switch και κονσόλες Xbox

*
Η Mediatonic ανακοίνωσε ακόμα μια καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Fall Guys: Ultimate Knockout σε Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One. Το διάσημο battle royal επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε αυτές τις πλατφόρμες κάποια στιγμή εντός του καλοκαιριού του 2021 προτού αναβληθεί το λανσάρισμά του και μεταφερθεί κοντά στα τέλη του έτους. Πλέον αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις παραπάνω κονσόλες κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Τα νέα έρχονται ύστερα από το ντεμπούτο του Season 6 του τίτλου σε PlayStation 5, PlayStation 4 και PC. Η Mediatonic σχολίασε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού για Nintendo Switch και κονσόλες Xbox παραμένει στις προτεραιότητές της και ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*